Maj Karma

Maj Karma
Maj Karma.jpg

Pays d’origine Drapeau de Finlande Finlande
Genre musical Heavy metal / metal rock
Années d'activité 1992 – Aujourd'hui
Labels Megamania
Blomster Records
Site officiel www.majkarma.com

Membres Herra Ylppö
Häiriö Piirinen
Kimmo Kurittu
Janne Savolainen
Anciens membres V.V.V.
Junnu ja kummitusjuna


Maj Karma (à l'origine Maij' Karman kauniit kuvat puis Maj Karman kauniit kuvat) est un groupe de Heavy metal / metal rock finlandais formé en 1992 à Harjavalta.

Sommaire

Membres du groupe

Formation actuelle

Ex-membres

  • V.V.V. - Basse (1992-2004)
  • Junnu ja kummitusjuna - Basse (1992)

Discographie

Albums

  • Kaukana Puhelimista (1996)
  • Kaakao (1998)
  • Ääri (2000)
  • Rautaneito (2001)
  • Metallisydän (2003)
  • Sodankylä (2004)
  • Ukkonen (2006)
  • Salama (2009)

EPs

  • Iskelmä (1997)
  • Musta Paraati (2004, hommage au groupe de rock gothique finlandais Musta Paraati)
  • Attentaatti (2007)

Singles

  • Ovisilmä (1998)
  • Buster Keaton (1998)
  • Homma (1999)
  • Rinta (2000)
  • Valaiden laulu (2000)
  • Rocktähti (2001)
  • Romanssi (2001)
  • Arpi (2003)
  • Katutyttöjen laulu (2003)
  • Kyynel (2004)
  • Sodankylä (2005)
  • Sarvia ja hampaita (2005)
  • Rukous (2006)
  • Luovuttanut enkeli (2006)
  • Ukkonen (2006)
  • Kokki, varas, vaimo ja rakastaja (2006)
  • Salama (2009)

Démos

  • Kansanmusiikki nyt
  • Kansanmusiikki nyt II
  • Kansanmusiikki nyt III
  • Maij´ Karman Kauniit Kuvat

Clips vidéo

  • Ovisilmä (Teemu Savolainen/1998)
  • Rinta (Tuukka Temonen/2000)
  • Valaiden Laulu (Tuukka Temonen/2000)
  • The Best of Mozart(Jari Lähteinen/2000)
  • Romanss (Jari Lähteinen/2001)
  • Rocktähti (Tuukka Temonen/2002)
  • Arpi (Jari Lähteinen/2003)
  • Katutyttöjen Laulu (Tuukka Temonen/2003)
  • Kyynel (Jari Lähteinen/2004)
  • Sodankylä (Jari Lähteinen/2004)
  • Ukkonen (Akseli Tuomivaara/2006)
  • Kokki, varas, vaimo ja rakastaja (Teemu Niukkanen/2007)
  • Salama (Aleksi Koskinen/2009)
  • Satiinisydän (Akseli Tuomivaara/2009)


Liens externes


Wikimedia Foundation. 2010.

Contenu soumis à la licence CC-BY-SA. Source : Article Maj Karma de Wikipédia en français (auteurs)

Regardez d'autres dictionnaires:

  • Maj Karma — auf dem Ilosaarirock Festival 2007 …   Deutsch Wikipedia

  • Maj Karma — Background information Origin Harjavalta, Suomi Genres Rock …   Wikipedia

  • Maj Karman kauniit kuvat — Maj Karma Maj Karma auf dem Ilosaarirock Festival 2007 Gründung 1992 Genre Rock, Heavy Metal Website …   Deutsch Wikipedia

  • Tuska — Bereich der Hauptbühne 2007 Die Hauptbühne des Tuska Festivals 2004 …   Deutsch Wikipedia

  • Tuska Festival — Bereich der Hauptbühne 2007 Die Hauptbühne des Tuska Festivals 2004 …   Deutsch Wikipedia

  • Metallisydän — Studio album by Maj Karman Kauniit Kuvat Released March 14, 2003 Genre …   Wikipedia

  • Tuska Open Air Metal Festival — Tuska Open Air Metal Festival, shortly Tuska ( fi. pain, agony), is the largest music festival dedicated only to metal and related styles of music in the Nordic countries. It takes place in Kaisaniemi park in the middle of Helsinki, Finland. The… …   Wikipedia

  • Sielun Veljet — Infobox Musical artist Name = Sielun Veljet Img capt = Img size = Landscape = Background = group or band Alias = L amourder Kullervo Kivi Gehenna yhtye Leputation of the Slaves Pimpline the Defenites Adolf und die Freie Scheisse [… …   Wikipedia

  • Tuska Open Air Metal Festival — 60°10′27.94″N 24°56′38.62″E / 60.1744278, 24.9440611 …   Wikipédia en Français

  • Tuska Open Air — Выступление группы Slayer на главной сцене, 2008 год Tuska Open Air Metal Festival или просто Tuska (в перев. с …   Википедия


Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”

We are using cookies for the best presentation of our site. Continuing to use this site, you agree with this.